Garden dinner

Goed eten op een te gekke plek. Dat is wat wij graag met elkaar combineren. Daarom organiseren wij het Garden Dinner.

Fluitende vogels, dwarrelende vlinders en ondertussen genieten van een goed glas wijn en een culinaire maaltijd. Dat is Garden Dinner. Ondergaande zon, fakkels en de sterren. Puur genieten!

Het Garden Dinner vindt plaats in de prachtige tuin van Fleur. En Hidde bereidt hier in de buitenkeuken een heerlijk diner. Culinair, biologisch en zoveel mogelijk gebruik makend van producten uit de moes- en kruidentuin van Fleur.

Schuif jij aan bij deze unieke en te gekke avond? Meld je dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Eerst even bellen? Geen probleem! Je kunt bellen met Hidde op 06-16078032 of met Fleur op 06-83213487.

We hopen jou te mogen ontvangen!

Liefs Hidde & Fleur
Broer en zus 😉

Praktische informatie

Kosten

Dit unieke diner is te boeken voor 85 euro per persoon. Dit bedrag wordt vooraf in rekening gebracht zodat je tijdens de avond geen portemonnee hoeft mee te nemen.


Drankenarrangement

Het diner is inclusief drankenarrangement dat bestaat uit heerlijke wijnen die we passend bij de gangen hebben uitgekozen of non-alcoholische dranken die we passend bij de gangen hebben gemaakt. En we sluiten uiteraard af met een kopje koffie of heerlijke verse kruidenthee!


Data diner

Vrijdag 30 juni 18.00 uur
Zaterdag 1 juli 18.00 uur

Per avond zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. We dekken per reservering een tafel. 


Locatie

Het Garden Dinner vindt plaats in Wesepe (tussen Deventer en Raalte), Wildbaan 2, 8124 PE. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Inhoud diner

Amuse
Gelei van venkel met gefrituurde linzen en bietenparels V

Voorgerecht
Carpaccio van knolselderij met peterseliepesto en kwartelei V

Tussengerecht
Coquilles met champagnesaus
of
Geitenkaas met champagne-honingsaus V

Hoofdgerecht
Diamanthaas met balsamico en seizoensgroente
of
Geblakerde rode kool met balsamico en seizoensgroente V

Nagerecht
Ile flottante met zoute karamel V

Aanmelden voor het Garden Dinner

Schuif jij aan bij deze unieke en te gekke belevenis? Meld je aan via onderstaand formulier en dan ontvang je een mailtje met nadere informatie over de avond.