Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie is een holistische geneeswijze: het is niet de ziekte die behandeld wordt, maar de zieke. Wanneer je niet in balans bent, kun je hier veel last van hebben. Je kunt vermoeid raken, veel spanningen ervaren of andere lichamelijke en geestelijke klachten ontwikkelen. Bachbloesems kunnen je helpen in balans te komen, zowel lichamelijk als geestelijk. 

Er zijn 38 bachbloesems die van invloed zijn op 38 emotionele toestanden. Angsten, onzekerheden, eenzaamheid, overbezorgdheid, moedeloosheid of wanhoop zijn voorbeelden van gemoedstoestanden die veel energie kosten. Hierdoor ontstaat een disbalans die zich kan uiten in psychische of lichamelijke klachten. Bachbloesems helpen om beter in balans te komen en daardoor beter in je vel te zitten. 

Bachbloesems zijn geschikt voor iedereen! Ook voor baby's, kinderen, ouderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook dieren kunnen veel baat hebben bij de bloesems. Bachbloesems kunnen zonder problemen naast reguliere medicijnen of behandelingen gebruikt worden.

Bach voor dieren

Bachbloesems kunnen met heel veel succes voor dieren worden gebruikt. Gelukkig erkennen we tegenwoordig dat dieren ook beschikken over een breed scala aan emoties. Als de emotionele balans van dieren is verstoord, kan probleemgedrag tot uiting komen. Met Bachbloesems kan een dier op een zachte en subtiele manier weer in balans worden gebracht.

Vertoont jouw dier probleemgedrag of merk je dat hij niet lekker in zijn vel zit? Heeft je dier een ervaring gehad, waarna zijn gedrag is veranderd? Wil je jouw dier een steuntje in de rug geven omdat er een spannende gebeurtenis aankomt (veearts, autorit, pension, nieuwe huisgenoot, etc.)? Neem dan contact met me op en dan kijken we samen welke bloesems jouw dier kunnen helpen.

Voor een consult voor een dier gelden onderstaande tarieven. 

Praktische informatie

therapie

Tijdens het eerste consult bekijken we welke bloesems het beste bij jou of je dier passen. Ik maak de druppels die je 3 weken neemt/geeft. We hebben dan even contact om te bespreken hoe het gaat. Na 6 weken hebben we meestal een volgconsult.

kosten

60 euro per uur

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. Volgconsulten duren veelal één uur. De bloesems zijn inbegrepen.

Heb je interesse? Neem via onderstaande link contact met me op en ik benader je voor een afspraak.

Consulten kunnen bij mij op locatie of online plaatsvinden. Wat je zelf prettiger vindt!

Een appje sturen kan ook altijd naar 06-83213487.