Energetisch coach

Zijn wie je in wezen bent. Als dat je lukt, doe je wat je moet doen, gebruik je jouw beschikbare energie optimaal en zul je merken dat je veel liefde hebt te geven en te ontvangen. Je zit goed in je vel. Je bent in alignment met je ware zelf en handelt vanuit je ware bron.

Maar we zijn zo ontzettend geconditioneerd. Horen dagelijks wat wenselijk gedrag is en wat niet. Het is dan ook niet altijd makkelijk om uiting te geven aan je ware jij. Iedere keer dat we ons aanpassen aan onze omgeving, terwijl we diep van binnen eigenlijk iets anders willen, creëren we een blokkade in onze energiestroom. Dit terwijl energie juist moet stromen. 

Door stil te staan bij dit gegeven, doe je al een hele hoop. Maar als je er actief aan gaat werken om je energie weer te laten stromen en steeds bewuster te zijn van wie je in wezen bent, zult je merken dat je groeit in alle opzichten. Ik kan je hierbij helpen. 

hoe kan ik je helpen?

Wil jij aan het werk om je energie beter te laten stromen en meer bij je kern te komen? En mag ik je hierbij begeleiden? Dan ben ik daar heel dankbaar voor. 

Ik combineer aura- en chakrahealing, voetreflex, magnetiseren, meditatie, Bachbloesemtherapie en Reiki met elkaar om je te helpen. Ik ben hierbij slechts een begeleider, want je bent je eigen healer! 

In een sessie van een dagdeel bekijken we wat je op dat moment nodig hebt en zetten we dit in om je verder te helpen. De natuurlijke omgeving waar ik woon en waar mijn praktijk is, is perfect om tussendoor even helemaal tot rust te komen en te aarden in de natuur. En tijdens dit alles zorg ik voor thee, koffie en lekkere versnaperingen. 

Heb je interesse? Neem gerust (vrijblijvend) contact met me op. Deze sessies zijn vanaf mei 2022 weer te boeken.

Online training intuïtie

Hoe weet je wat goed is voor jou? Hoe weet je wat jij nu echt wilt? Je hebt een innerlijke stem die jou zegt wat te doen en wat niet te doen. Deze stem heet ook wel je zesde zintuig of je intuïtie. Luister je naar je intuïtie, dan doe je wat uiteindelijk het beste is voor jou. 

Het is soms best lastig in onze drukke maatschappij, vol met meningen en oordelen over wat goed en niet goed is, je eigen intuïtie te volgen. Gelukkig heeft iedereen intuïtie en kun je jezelf trainen om er beter naar te luisteren. Zo verandert je intuïtie van een zacht stemmetje, naar een waardevolle gids die hand in hand met jou door het leven gaat.

Wil jij leren hoe jij beter kunt luisteren naar je intuïtie? Hoe je haar kunt inzetten als tool bij het maken van keuzes? En hoe zij uiteindelijk jouw waardevolle raadgever kan zijn?

Volg dan nu de Online Training Intuïtie die ik samen met Hooggevoelig Heel Gewoon heb gemaakt. Deze training bestaat uit drie delen, waarvan het eerste deel gratis is.

Praktische informatie

sessie healing

De sessie start (in overleg) rond 8.30 uur en eindigt rond 12.30 uur. De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Wesepe (Deventer).

kosten

300 euro
Dit is inclusief koffie, thee en eventuele Bachbloesems.

Heb je interesse?  Neem gerust contact met me op 06 – 832 134 87.
Via onderstaande link kun je ook met me in contact komen.