Energetisch coach

Zijn wie je in wezen bent. Als dat je lukt, doe je wat je moet doen, gebruik je jouw beschikbare energie optimaal en zul je merken dat je veel liefde hebt te geven en te ontvangen. Je zit goed in je vel. Je bent in alignment met je ware zelf en handelt vanuit je ware bron.

Maar we zijn zo ontzettend geconditioneerd. Horen dagelijks wat wenselijk gedrag is en wat niet. Het is dan ook niet altijd makkelijk om uiting te geven aan je ware jij. Iedere keer dat we ons aanpassen aan onze omgeving, terwijl we diep van binnen eigenlijk iets anders willen, creëren we een blokkade in onze energiestroom. Dit terwijl energie juist moet stromen. 

Door stil te staan bij dit gegeven, doe je al een hele hoop. Maar als je er actief aan gaat werken om je energie weer te laten stromen en steeds bewuster te zijn van wie je in wezen bent, zult je merken dat je groeit in alle opzichten. Ik kan je hierbij helpen. 

hoe kan ik je helpen?

Wil jij aan het werk om je energie beter te laten stromen en meer bij je kern te komen? En mag ik je hierbij begeleiden? Dan ben ik daar heel dankbaar voor. 

Ik combineer voetreflextherapie, bachbloesemtherapie, aura- en chakrahealing, magnetiseren, meditatie en Reiki met elkaar om je te helpen. Ik help je slechts, want je bent je eigen genezer! 

In een sessie van een dagdeel bekijken we wat je op dat moment nodig hebt en zetten we dit in om je verder te helpen. De natuurlijke omgeving waar ik woon en waar mijn praktijk is, is perfect om tussendoor even helemaal tot rust te komen en te aarden in de natuur. En tijdens dit alles zorg ik voor thee, koffie en iets lekkers. 

Heb je interesse? Neem gerust (vrijblijvend) contact met me op. Dit kan per mail of telefonisch (per app mag ook) op 06 – 832 134 87.

Praktische informatie

sessie healing

De sessie start (in overleg) rond 8.30 uur en eindigt rond 12.30 uur. De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Wesepe (Deventer).

kosten

240 euro
Dit is inclusief koffie, thee en eventuele Bachbloesems.

Heb je interesse?  Neem gerust contact met me op 06 – 832 134 87.
Via onderstaande link kun je ook met me in contact komen.