Wie ben ik?

Ik ben Fleur en ik ben Ginger & Herbs gestart om mensen te helpen op een nuchtere manier met hun energie aan de slag te gaan en hierdoor lekkerder in hun vel te zitten. 

In 2018 heb ik mijn diploma voor Herborist, ofwel kruidengeneeskundige, gehaald. Uit deze tijd stamt de behoefte om pure kruidenthee te verkopen om mensen te laten genieten en zich beter te laten voelen. Ik doe dit nog steeds met veel plezier en liefde.

Maar ik wilde meer en voelde me gedreven om me meer te richten op het energetische. Dit heb ik in eerste instantie gedaan door een studie voor Bachbloesemtherapeut te volgen (diploma in 2020 gehaald). Bewust en onbewust sloeg ik steeds vaker het pad in om mensen te helpen beter in balans te komen. Dit is mijn roeping en dit is wat ik wil doen. Daarom ben ik in 2022 gestart met de studie Energetisch coach (en diploma’s behaald). Hierin heb ik geleerd hoe ik kan magnetiseren, hoe ik de chakra’s en aura kan zuiveren en healen en hoe ik reiki kan beoefenen (inwijding I en II ontvangen). 

En daar ben ik dan. Klaar om gehoor te geven aan mijn roeping die ik al mijn leven lang voel. Ik heb altijd gevoeld dat ik iets moet met mijn gave om dingen te zien die niet iedereen ziet en dingen te voelen die niet iedereen voelt. Dat deze behoefte mij hier heeft gebracht, is iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Ondertussen ben ik ook een nuchter mens, met een flinke portie zelfreflectie en hou ik van het dagelijks leven. Van een goed boek lezen, een lekker wijntje drinken of een mooie film kijken. Met mijn man en dochter woon ik in Wesepe en bouwen we steeds verder aan ons eigen paradijsje. Ook mijn praktijk is hier. 

Ben je benieuwd geworden? Wil je eens een kijkje komen nemen in mijn paradijsje? Je bent van harte welkom!

Groetjes Fleur

Bachbloesemtherapie

Bachbloesems zijn druppeltjes van plantenextracten die van invloed zijn op je emoties. Emotionele blokkades zitten een gezond en evenwichtig lichaam in de weg. Bachbloesems helpen je weer in balans te komen.

Kruidenthee

In mijn webshop vind je verschillende soorten kruidenthee, ieder met een eigen effect op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. De kruiden die ik gebruik voor de theeën zijn biologisch en deels van eigen kweek.

Energetisch coach

Wil jij aan het werk om jouw energie beter te laten stromen? Om te zijn wie je in werkelijkheid bent? Ik kan je hierbij helpen. Ik combineer aura- en chakrahealing, magnetiseren, Bachbloesemtherapie en Reiki met elkaar om je hierin te begeleiden.