B&B Aan de bosrand

Volop genieten van de rust en de natuur doe je in mijn unieke B&B. Deze, met zorg ingerichte, pipowagen staat aan de bosrand achterop ons erf. Omringd door geweldige natuur (zoals specht, geelgors, eekhoorn, boommarter, ree, haas, bunzing, raaf) en mijn lieve bejaarde paardjes, vergeet je de drukte van de dag en kom je echt even helemaal tot jezelf.

Je hebt hier volledige privacy en kunt heerlijk buiten douchen. De zonnepanelen op het dak voorzien de wagen van stroom en met het off-the-grid toilet heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Op de veranda kun je een heerlijke maaltijd bereiden in de buitenkeuken. 

De wagen is met oog voor detail ingericht, met oude en nieuwe stijlen door elkaar. In het heerlijke bed, met biologische en linnen lakens, is een goede nachtrust gegarandeerd.

extra informatie

  • Te boeken voor 100 euro per nacht (max. 2 personen), in het hoogseizoen (zomervakantie) 125 euro per nacht.
  • Voorzien van informatie over de omringende natuur (samengesteld door mijn man die ecoloog is) en verrekijker om de natuur optimaal te kunnen beleven. 
  • Inclusief toilet, buitendouche, buitenkeuken met gasfornuis, bbq en vuurplek, dutch-oven met driepoot om te koken op het vuur, koelvoorziening voor je eten, stroom (12V en 1 stopcontact voor apparaten die matige stroom gebruiken zoals elektrische tandenborstel, scheermachine, laptop, telefoon, etc.).
  • Inclusief biologisch linnengoed en handdoeken.
  • Inclusief een flesje wijn en nootjes bij aankomst, een zak brandhout voor op het vuur en onbeperkt koffie en biologische kruidenthee, olijfolie en basiskruiden.
  • In het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) is ontbijtservice bij te boeken voor 15,00 euro p.p.
  • Op basis van beschikbaarheid is een ontspannende voetreflexbehandeling bij te boeken voor 65,00 euro per behandeling (1 uur).

De B&B is via onze paardenweide te bereiken. Je auto kun je op ons erf parkeren, daarna is het nog zo’n 200 meter lopen naar de B&B. Het is dus handig als je hiervoor geschikte schoenen aan hebt. De locatie is minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn.