Voetreflex

In onze voeten ligt ons hele lichaam weerspiegelt. Alle organen en gewrichten hebben hun eigen plekje. Via energiekanalen (meridianen) is ieder punt in je lichaam verbonden met het betreffende punt op je voet. Wanneer er een gebrek aan evenwicht in het lichaam optreedt, wordt het overeenkomstige energiekanaal geblokkeerd. Door het beoefenen van de juiste druk op de juiste plek onder je voet, kan de blokkade worden opgeheven. De energie gaat weer vrij stromen en je lichaam wordt gezonder.

Tijdens een voetreflexbehandeling voer je druk uit op alle drukpunten op je voet. Je behandelt alle drukpunten in een specifieke volgorde. Een behandeling duurt een uur. Veel mensen vinden het uitermate ontspannend. En ondertussen (en erna) is je lichaam snoeihard aan het werk!

Voetreflexbehandeling

Ik ben gediplomeerd voetreflextherapeut en kan je een volledige voetreflexbehandeling geven. Je bent hiervoor van harte welkom in mijn praktijk in Wesepe (tussen Deventer en Raalte).

Heb je interesse? Neem gerust (vrijblijvend) contact met me op. Dit kan per mail of telefonisch (per app mag ook) op 06 – 832 134 87.

Praktische informatie

behandeling

Een behandeling duurt een uur en vindt plaats in mijn praktijk in Wesepe (Deventer).

kosten

65 euro per uur

Heb je interesse?  Neem gerust contact met me op 06 – 832 134 87.
Via onderstaande link kun je ook met me in contact komen.