Privacy & cookies

Privacy voorwaarden

  • Bij het doen van een bestelling, vraag ik om je gegevens. Dit is om de bestellingen te kunnen verzorgen en eventueel contact met je op te nemen wanneer dit nodig is om je bestelling te kunnen afwikkelen. Je gegevens worden voor geen andere doeleinden gebruikt en worden onder geen voorwaarden aan derden verschaft.
  • Ik maak op mijn site alleen gebruik van functionele cookies. Dit zijn cookies die ervoor zorgen dat mijn website goed functioneert. Bijvoorbeeld voor het inloggen of het gebruik van het winkelmandje. Deze cookies worden niet gebruikt om je te identificeren, maar om de site zo goed mogelijk te laten werken voor jou. 
  • Op mijn site kun je een account aanmaken. Hiermee is het makkelijker voor jou om vervolgbestellingen te doen. Je hoeft namelijk niet iedere keer je gegevens in te vullen. Ook voor dit account geldt dat ik je gegevens enkel gebruik voor het verzorgen van je bestelling en dat je gegevens onder geen voorwaarden aan derden worden verschaft.
  • Via een contactformulier kun je contact met mij opnemen. Ik ontvang een mailtje met jouw vraag of opmerking. Ik gebruik jouw gegevens enkel om contact met je te kunnen opnemen om antwoord te geven op je vraag.
 

Heb je nog vragen over het verwerken van je contactgegevens? Neem gerust contact met mij op. Dit kan via het contactformulier op mijn site.